TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı

Bursa Uludağ Üniversitesi

Fen Bilimleri Enstitüsü

Doktora / Bütünleşik Doktora Programı Kontenjan ve Yatay Geçiş İlanı

2244 Sanayi Doktora Programı Bursiyer / Araştırmacı İlanı

Başvuru Tarihleri: 03 Haziran 2019 - 25 Temmuz 2019

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından Doktora / Bütünleşik Doktora* Öğrenci ve Yatay Geçiş ilanına çıkılmıştır. İlan duyurusuna linkten ulaşabilirsiniz: http://www.uludag.edu.tr/fenbilimleri/default/duyuru/10442

*(Bütünleşik doktora, bir lisans programını tamamladıktan sonra yüksek lisans yapmaya gerek olmadan, doğrudan başvuru yapılan doktora programıdır)

Bursa Uludağ Üniversitesinin onaylanmış Tübitak 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında 40 adet doktora öğrencisinin bursiyer olarak görevlendirilmesi planlanmaktadır. 2244 Sanayi Doktora Programı hakkında detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz: https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/283/2244_programi-2018_yili_cagri_metni.pdf.

Tübitak 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında bursiyer olarak seçilecek doktora öğrencileri için Burs Miktarı: 4.500 TL/Ay’dır. Bursiyer görevlendirilmesi planlanan projelere ait bilgiler altta tabloda verilmiştir. Detaylı bilgi için proje yürütücüleri ile irtibata geçebilirsiniz (irtibat bilgilerine Proje Yürütücüsünün Bölüm internet sayfasından ulaşabilirsiniz).

TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi’nde doktora/bütünleşik doktora öğrenimi görecek ve tez çalışmaları sonrasında 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında anlaşma yapılmış kuruluşlarda istihdam edilecek araştırmacıları, birlikte çalışmaya davet ediyoruz.

Bursa Uludağ üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünün kayıt ve yatay geçiş şartları konusunda detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz: http://www.uludag.edu.tr/fenbilimleri
 

Başvuru Şartları

DOKTORA PROGRAMI

BÜTÜNLEŞİK DOKTORA PROGRAMI

 

Yüksek Lisans Mezuniyeti

Not ortalaması: En az 2,25

ALES: En az 55 PUAN

Yabancı dil: En az 55 PUAN

 

Lisans Mezuniyeti

Not ortalaması: En az 3,00

ALES: En az 80 PUAN

Yabancı dil: En az 55 PUAN

 

BUÜ Ek Olanakları

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [10-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : [3.473]