ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİ VE REHEBİLİTASYON BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERDİ
 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİ VE REHEBİLİTASYON BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Eğitim Öğretim hayatına 2020 yılında başlayan Bölümümüz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında ilk mezunlarını vermenin gurur ve onurunu yaşamaktadır. Mezunlarımızdan Fzt. Busenur ÇAKMAK Fakülte birincisi olarak bizleri ayrıca gururlandırmıştır.

2023-2024 yılında mezun olan ve dereceye giren öğrencilerimiz;

Bölüm 1. Busenur ÇAKMAK

Bölüm 2. Şule AKIN

Bölüm 3. Eda SOYÜREMEZ’dir

 

Fakülte 1. olan öğrencimiz Fzt. Busenur ÇAKMAK’a ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Dekanımız Prof. Dr. Sayın Nurcan ÖZYAZICIOĞLU taktim ettiler.

Bölüm 1.’ne plaketini Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Metin GÜLDAŞ, Bölüm 2.’ne plaketini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Çetin SAYACA ve Bölüm 3.’ne plaketini Doç. Dr. Sayın Özden ÖZKAL takdim ettiler.

Mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgelerini vermek üzere törene teşrif eden Bölüm Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sayın Meral SERTEL, Dr. Fzt. Sayın Selim Mahmut GÜNAY ve Arş. Gör. Uzm. Fzt. Sayın Büşra ŞAHİN’e teşekkür ederiz. Ayrıca, bölüm kurucumuz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sayın Defne KAYA UTLU’ya, BUÜ Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Lale Altan İNCEOĞLU’na, Türkiye Fizyoterapistler Derneği Bursa İl Temsilcisi Fzt. Sayın Akif PEKTAŞ’a ve BUÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Baş Fizyoterapisti Sayın Tülay KORKMAZ’a katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz tören sonunda Fizyoterapist Meslek Andı’nı okuyup Fizyoterapist olarak mezun oldular.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [221]