2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Duyurusu
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE
DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!
DENKLİK FORMU İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
 

1) Yaz öğretimini diğer Üniversitelerden alacak öğrencilerin, almak istedikleri ders/derslerin ders içeriklerini, ders denklik formu ile birlikte danışmanına, ilgili dersin ders yürütücüsüne ve Bölüm Başkanına onaylatarak Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Ders denklik onayı olmayan öğrencilerin notları, yaz öğretimine katılsalar bile otomasyon sistemine işlenmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

2) Formda değişiklik yapmak isteyen öğrencilerin önceki formları iptal edilecek, onaylama işlemi gönderilen son form üzerinden yapılacaktır. Birbirinden farklı birden fazla gönderilen formlar sürenin kısa olması nedeniyle işleme alınmayacaktır.

3) Yaz öğretiminden ders almak öğrencinin isteğine bağlıdır. Bir öğrenci yaz öğretiminde toplam 22 AKTS kredi saati aşmayacak şekilde en çok 4 (dört) ders alabilir. Alabileceği en fazla ders yükü kadar derse yazılan ancak bölüm veya programdan mezun olabilmesi için sadece iki dersi kalan öğrenciler bu iki derse de yazılabilirler.

4) GANO’su 1.80’in altında olan öğrenci yeni ders alamaz, sadece başarısız olduğu dersler ile koşullu geçtiği dersleri alabilir. Alan öğrencilerin olması halinde ise notları otomasyon sistemine işlenmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

5) Yaz öğretiminde, bir öğrenci en fazla iki farklı üniversiteden (okuduğu üniversite dahil) ders alabilir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur. 

 

Ders Alma Talep Formu 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Haz-2022 06:59]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-Haz-2022 07:11]

Duyuru Görüntüleme : [1.653]