Akademik Personel
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ
ANABİLİM DALLARINA GÖRE AKADEMİK PERSONEL
Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı
![]() |
Öğr.Gör. Dr. Dilek YILMAZ | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 454 | dilekk@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğr. Gör. Aylin PALLOŞ | Öğretim Elemanı | 29 42 475 | aylinpallos@uludag.edu.tr |
Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Doç. Dr. Neriman AKANSEL | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 456 | nakansel@uludag.edu.tr |
![]() |
Dr. Öğr. Üyesi Nursel VATANSEVER | Öğretim Üyesi | 29 42 474 | nurselaydin@uludag.edu.tr |
![]() |
Araş. Gör. Muhammed GÜLTAŞ | Araştırma Görevlisi | ||
![]() |
Araş. Gör. Ayşe SERPİCİ | Araştırma Görevlisi | 29 55368 | ayselgonul@uludag.edu.tr |
İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Doç. Dr. Hicran YILDIZ | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 473 | hicran@uludag.edu.tr |
![]() |
Dr. Öğr. Üyesi Seda PEHLİVAN | Öğretim Elemanı | 29 42 462 | pehlivans@uludag.edu.tr |
![]() |
Araş. Gör. Derya AKÇA | Araştırma Görevlisi | 29 55367 | deryaakca@uludag.edu.tr |
Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Öğr.Gör. Dr. Nevin UTKUALP | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 458 | nutkualp@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğr. Gör. Pakize CİNDAŞ | Öğretim Elemanı | 29 42 457 | pakize@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğt. Gör. Gonca BURAN | Öğretim Elemanı | 29 42 481 | gburan@uludag.edu.tr |
Hemşirelikte Yönetimi Anabilim Dalı
![]() |
Öğr. Gör. Dr. Hava GÖKDERE ÇİNAR | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 459 | havagokdere@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğr. Gör. Semra SÜRENLER | Öğretim elemanı | 29 42 483 | surenler@uludag.edu.tr |
Öğr. Gör. Nejla AYDINOĞLU | Öğretim elemanı | 29 42 482 | nejla@uludag.edu.tr |
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 470 | nurcanoz@uludag.edu.tr | |
![]() |
Araş. Gör. Ayla İrem AYDIN | Araştırma Görevlisi | 29 42 479 | iremaydin@uludag.edu.tr |
Araş.Gör. Meryem ATAK | Araştırma Görevlisi | 29 42 466 | meryematak@uludag.edu.tr |
Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Dr. Öğr. Üyesi Burcu ARKAN | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 477 | burcuarkan@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğr. Gör. Dr. Gülseren ÇITAK TUNÇ | Öğretim Elemanı | 29 42 471 | gctunc@uludag.edu.tr |
Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı
![]() |
Doç. Dr. Aysel ÖZDEMİR | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 472 | ayozdemir@uludag.edu.tr |
![]() |
Öğr. Gör. Cevriye Yüksel KAÇAN | Öğretim Elemanı | 29 42 480 | cevriyekacan@uludag.edu.tr |
EBELİK BÖLÜMÜ
Ebelik Anabilim Dalı
![]() |
Öğr. Gör. Dr. Nevin UTKUALP | Anabilim Dalı Başkan V. Tedviren) | 29 42 458 | nutkualp@uludag.edu.tr |
![]() |
Araş.Gör. Serap ÇETİNTAŞ ÖNER | Araştırma Görevlisi |
BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ
Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı
![]() |
Doç. Dr. Metin GÜLDAŞ | Anabilim Dalı Başkanı | 29 42 484 | mguldas@uludag.edu.tr |