BUÜ’nün ilk bayan voleybol turnuvası sona erdi
 BUÜ’nün ilk bayan voleybol turnuvası sona erdi

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversite tarihinde ilk kez gerçekleştirilen Bayanlar Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvayı Sağlık Bilimleri Fakültesi personelinin oluşturduğu ‘Filenin Hemşireleri’ takımı kazandı.

Personel arasındaki dostluğu ve dayanışmayı arttırmak hedefiyle BUÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizasyonunda gerçekleştirilen ‘Bayanlar Voleybol Turnuvası’ tamamlandı. Filenin Hemşireleri takımının birinciliğe ulaştığı turnuvanın kapanış törenine BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Genel Sekreter Osman Dikmen, daire başkanları, akademisyenler ve personel katıldı.

Kupa töreni öncesi personele kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, yeni dönemde üniversitenin öğrencisiyle, akademik ve idari personeliyle birlik, beraberlik ve kaynaşma duyguları içerisinde geleceğe yürümelerini sağlamayı temel hedeflerden biri olarak belirlediklerini vurguladı. Öğrenciler kadar, personel memnuniyetine de önem verdiklerinin altını çizen Prof. Dr. A. Saim Kılavuz; “İnsanı memnun ve mutlu etmezseniz, devlet kurumlarının sağlıklı bir şekilde işlemesi mümkün olmuyor. Bizler de bu anlayış ile farklı etkinlik ve organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz. Yoğun çalışma temposu içerisinde personelimiz arasındaki kaynaşmanın sağlanması amacıyla bir takım etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Sportif faaliyetler de bunların arasında yer alıyor. Daha önce erkek personelimiz arasında halı saha turnuvası başlattık. Şimdi de üniversite tarihinde ilk kez bayan personelimiz için bir voleybol turnuvası düzenledik. Bu düşünceyi uygulamaya koyan herkese ve tüm katılan personelimize teşekkür ediyorum. Etkinliğin her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Programın sonunda organizasyona katılanlara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.636]