2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nden mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldı.

09.07.2024 tarihinde gerçekleşen mezuniyet töreni Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gülşah Çeçener ve BUÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU’ nun konuşmaları ile başladı. Sağlık Bilimleri Enstitüsü en iyi doktora tez ödülünün haricinde bu sene ilk defa doktora ve yüksek lisans kategorilerinde Genç Araştırmacı ödülleri verildi. 

2023-2024 Eğitim öğretim yılı en iyi doktora tez ödülünü Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalından Dr. Havva TEZCAN ÜNLÜ, doktora kategorisinde Genç Araştırmacı ödülünü Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim dalından Dr. Ahmet AKTAR ve yüksek lisans kategorisinde Genç Araştırmacı ödülünü Tıp Fakültesi İmmunoloji Anabilim dalından Tuğçe BOZKURT almaya hak kazandı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü mezun doktora ve yüksek lisans öğrencilerine anı belgelerinin verilmesinin ardından keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

Tüm mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder; yaşamlarında sağlık, huzur ve  başarılar dileriz.





.2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Videosu için Tıklayınız.   

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [122]