.

Sağlık Bilimleri Enstitüleri 2022 toplantısı 23.12.2022 tarihinde Enstitü müdürlerinin katılımıyla Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fügen AKTAN başkanlığında gerçekleştirildi. Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Banu Kaşkatepe ise “Sağlık Lisansüstü Eğitiminde Tek Sağlık” başlıklı bir sunum yaparak, “Tek Sağlık” kavramını ve gerekliliklerini açıkladı. Toplantı sonunda bu konuda Lisansüstü öğrencilerin farkındalığını oluşturabilmek için “Tek sağlık” başlıklı bir seçmeli dersin açılması gerekliliği tartışıldı. Sayın Kaşkatepe tarafından Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde yapılandırılan Tek Sağlık Yüksek lisans programının ve Bizim Enstitümüzün “Halk Sağlığı perspektifinden tek sağlık” başlıklı Doktora dersimizin bulunduğu da vurgulandı.

Haber Tarihi : [23-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.121]