ÖĞRETİM ELEMANIMIZ ERKİN KESKİN'İN BAŞARISI

Öğretim Elemanımız Erkin Keskin, uluslararı sanatçı ve tasarımcıların katılımıyla gerçekleşen İstanbul 5. Uluslararası Ekslibris Yarışması'nda mansiyon ödülünü kazanmıştır.

5. Uluslararası Ekslibris Yarışması Sonucu - İstanbul 2022

İstinye Üniversitesi, Selçuk Ecza Deposu ve İstanbul Ekslibris Derneği, estetik ve teknik kalitesi yüksek özgün ekslibris eserlerini bir araya getirmek ve değerlendirmek, sanatçıları teşvik etmek ve ekslibris sanatını kamuoyuna tanıtmak amacıyla tüm ülkelerden sanatçı ve tasarımcılara açık uluslararası bir ekslibris yarışması düzenlemiştir.

451 sanatçı 5. Uluslararası Ekslibris Yarışması'na 1162 farklı ekslibris eseri ile 36 ülkeden katılım sağlandı. Sergi ve katalog için 182 sanatçıdan 243 ekslibris seçildi. Seçilen sanatçılara 8 Ödül, 10 Mansiyon ve 10 Onur Sertifikası verildi.

Ödül Töreni ve Sergi Açılışı İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü'nde 15 Kasım Salı 2022 saat 15:30’da düzenlenecektir.

Adres: Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad. Vadistanbul 4A Blok, Sarıyer / İstanbul, Türkiye.

Sergi 15 Kasım - 15 Aralık 2022 tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Ödüller:

1.           Birincilik Ödülü (İstinye Üniversitesi); Veselin Damyanov-ves, (Bulgaristan)

2.           Second Prize (Selçuk Ecza Deposu); Krzysztof Marek Bak, (Polonya)

3.           Üçüncülük Ödülü (İstanbul Ekslibris Derneği); Marin Gruev, (Bulgaristan)

4.           Special Prize (Mürşide İçmeli / Dinçer Pilgir); Danski Mariusz, (Poland)

5.           Özel Ödül (Tülay-Şükrü Ertürk); Hedieh Jafari, (Iran)

6.           Özel Ödül (Nesrin-Orhan Akbulut); Mauricio Schvarzman, (Argentina)

7.           Special Prize (Ayşe-Noyan Ünal); Gennady Pugachevsky, (Ukraine)

8.           Special Prize (Mehmet Rafet Atalık); Emre Şengün, (Turkey)

Mansiyon:

1.           Ayşen Erte, (Turkey)

2.           Erkin Keskin, (Turkey)