Lisansüstü Tez Savunmaları ve Doktora Yeterlik Sınavları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda gerçekleşecek lisansüstü tez savunma ve doktora yeterlik sınavlarına ilişkin bilgiler aşağıdadır. (Yeni tarihler belli oldukça liste güncellenecektir.). Bursa Uludağ Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 29. maddesi gereğince tez savunma ve yeterlik sınavları öğretim elemanları, lisansüstü öğrenciler ve alanın uzmanlarından oluşan dinleyicilerin katılımına açık ortamlarda gerçekleştirilmektedir. Tez savunmasına veya doktora yeterlik sınavına katılmak isteyen ve bu koşullara uyan katılımcılar tabloda belirtilen sınav yerine gelerek katılım sağlayabilirler.

Öğrenci Tez Danışmanı Tez Savunması / Doktora Yeterlik Sınavı Tarih Sınav Yeri
Eda BAĞCI KIYAR

Dr. Öğr. Üyesi Ahu ÖZTÜRK

(Eş Danışman: Prof. Dr. Mine MISIRLISOY)