Yaz Öğretiminde Diğer Üniversitelerden Ders Alacak Öğrenciler ile İlgili Önemli Duyuru

Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Yaz Öğretimi Yönetmeliği'nin ders almaya ilişkin 10/c maddesi gereğince yaz öğretiminde öğrenciler en fazla iki üst yarıyıldan açılan dersleri alabilmektedir. Bu madde, diğer üniversitelerden alınmak üzerinde denklik talebinde bulunulan dersleri de kapsamaktadır. Seçilen dersin Psikoloji Bölümü ders planına göre en fazla iki üst yarıyıla ait olmaması (üç veya daha fazla yarıyıl üstten bir ders olması) halinde öğrenci diğer üniversiteden aldığı, içerik ve kredi/AKTS bakımından denk olan dersi başarıyla tamamlasa bile yönetmelik gereği bu ders otomasyon birimi tarafından onaylanmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Tem-2021 12:56]