"Şifa Bahçeleri'nin Terapik Faydaları ve Tasarım İlkelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma" isimli yüksek lisans tez çalışması başarıyla tamamlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Huriye ÇALIŞKAN MİMARLAR Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Aysun ÇELİK ÇANGA danışmanlığında yürüttüğü "Şifa Bahçeleri'nin Terapik Faydaları ve Tasarım İlkelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma" isimli yüksek lisans tez çalışmasını tamamladı.

Yüksek lisans jürisi 21 Şubat 2020 günü yapıldı. Jüri üyesi olarak Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül SAYAN ATANUR  ile Bursa Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilüfer SEYİDOĞLU AKDENİZ görev aldı.

Haber Tarihi : [24-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.635]