Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa

B.U.Ü.Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2018/1) (21.12.2018)

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADRO İLANI
BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI / PROGRAMI KADRO ADEDİ KADRO DERECESİ KADRO ÜNVANI
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK CERRAHİSİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GENEL CERRAHİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ KULAK, BURUN VE BOĞAZ HASTALIKLARI 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÜROLOJİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ A.D. 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ KARDİYOLOJİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ NÖROLOJİ 2 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYOLOJİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ DAHİLİ TIP BİLİMLERİ TIBBİ GENETİK 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TIP FAKÜLTESİ TEMEL TIP BİLİMLERİ FİZYOLOJİ 1 1 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TEKNİK BİLİMLER MYO MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ MAKİNE 1 3 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TEKNİK BİLİMLER MYO TASARIM GRAFİK TASARIMI 1 3 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)
TEKNİK BİLİMLER MYO TASARIM MODA TASARIMI 1 3 Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)

Uludağ Üniversitesi - Görükle Merkez Kampüs 16059 Nilüfer / BURSA -- Telefon: (0 224) 294 01 00 Fax: (0 224) 294 01 15 E-posta: personel@uludag.edu.tr