ÖĞRETİM ELEMANI KADRO İLANI (2019/3) Giriş Sınav Sonuçları

Atanmaya Hak Kazanan Adaylardan İstenilecek Belgeler
(Söz konusu evrakların 04.11.2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (saat 17.00) ilgili birimlere teslim edilmesi gerekmektedir.)

Giriş Sınav Sonuçları yayınlanan öğretim elemanı kadro ilanımız için yapılacak itirazlar 22.10.2019 Salı günü mesai bitimine kadar ilgili Birimlere yazılı olarak yapılabilir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADRO İLANI (2019/3)
GİRİŞ SINAV SONUÇLARI
BİRİM BÖLÜM ABD/PROGRAM KADRO ADEDİ KADRO DERECESİ KADRO ÜNVANI

GİRİŞ SINAV