2022 Güz Yarıyılı Danışma Odaları Randevu Sistemi hk.
Bireyle Psikolojik Danışma Uygulamaları 1 Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine,
 

Anabilim Dalımızda  güz döneminde verilen  Bireyle Psikolojik Danışma Uygulamaları 1 dersinin uygulamasını gerçekleştirebileceğiniz danışma odalarının anahtarları Araş. Gör. Dr. Meltem YILDIZ'ın B Blok z13 numaralı odasının kapısında asılı olacaktır

Birden fazla danışma odası olduğu için online talep formunda hangi odada uygulamanızı yapmak istediğinizi bildirmeniz gerekmektedir. 

A303 eski danışma odası olup Dekanlık danışma odaları B Blok birinci katta eski dekanlığın bulunduğu yerdedir. Bu yeni odalar için tek bir anahtar bulunmaktadır. O yüzden yeni odalardan randevu alanlar birbirleriyle irtibata geçip anahtarı ortak almalı ve teslim etmelidir.

İlgili odaların anahtarları bu dersi alan tüm öğrencilere zimmetli olduğunu ve anahtarları bulamama durumlarında Araş. Gör. Dr. Meltem YILDIZ'a gelmeden önce kendi içinizde sorunu çözmenizin gerektiğini unutmayınız.

Online randevu tek oturumluktur. Randevu tabloları her hafta güncellenmektedir. Tercih ettiğiniz danışma odasında istediğiniz saatte randevu bulamamanız halinde ikinci tercih olarak başka bir saati de talep formunu doldururken belirtmeniz gerekmektedir.

Danışma Odalarının  randevu linki ve odaların durumunu gösteren e-tablo linki aşağıda sunulmuştur.

Danışma Odalarının randevu linki:

https://docs.google.com/forms/d/1ZoXpY-pEkyzdqsecht-kxUhrmMlhDr0Tiq0wsa4nOzI/edit

Danışma Odalarının Durumunu Gösteren E-Tablo Linki:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ABPu4wbDJZ5-zE6FQ-lxIgRgDa8x8bjgHw5vj4AF5YM/edit#gid=410171031

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Eki-2022 11:58]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Eki-2022 12:00]

Duyuru Görüntüleme : [2.319]