Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği 4.sınıf öğrencileri Karakter ve Değer Eğitimi dersi kapsamında dönem boyunca Dr. Öğr. Üyesi Ömür SADİOĞLU rehberliğinde ürettikleri materyalleri Eğitim Fakültesi A Blok Zemin Katta sergiliyorlar.  Öğrenciler “Vatanseverlik, Barış, İyilik, Hoşgörü, Arkadaşlık, Dostluk, Çalışkanlık, Bilimsellik, Dürüstlük, Adalet, Sorumluluk, Özgüven, Temizlik, Merhamet, Sevgi, Saygı, Yardımseverlik, İşbirliği, Misafirperverlik, Nezaket” değerlerini okul öncesi dönemdeki çocuklara somut bir şekilde kazandırmak amacıyla basit ders araç gereçleri, oyunlar, hikâyeler gibi çeşitli materyaller hazırlamışlar; sergide bu materyallerin nasıl kullanılacağına dair yönergelere de yer vermişlerdir.

Haber Tarihi : [29-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.817]