AKTS Eksiği Olan Öğrencilerin Dikkatine!

Çeşitli nedenlerle ders planlarında yapılan değişiklikler sonucunda AKTS kredisi düşen dersleri tekrar eden öğrencilerin mezuniyet AKTS kredileri program sürelerine göre belirlenen toplam AKTS kredi yükünün altında kaldığından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacak öğrencilerin AKTS yüklerini tamamlamaları için “BEB4068  Oryantasyon II”  dersi  öğrencilerin eksik AKTS kredi değeri kadar açılacaktır. AKTS tamamlama dersi olarak alınan söz konusu ders alan içi veya alan dışı ders yerine geçmez. Bu nedenle Bahar yarıyılı sonunda mezun olacak öğrencilerin toplam AKTS kredilerini kontrol etmeleri ve başvurularını AKTS Tamamlama Formu ile birlikte aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştirmeleri gerekir. Ders programı ile ilgili  duyuru dersi veren öğretim üyesi tarafından ayrıca yapılacaktır.

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

Başvuru  Tarihi ve Yeri (Lisans/Önlisans)

05 Şubat  2024 – 12 Şubat  2024-Bölüm Mezuniyet Komisyonu veya Bölüm Sekreterliği

Değerlendirme Tarihi:   13 Şubat  2024 – 16 Şubat  2024

Otomasyona İşlenme Süreci: 19 Şubat  2024 – 23 Şubat  2024

2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Mezun Olacak Öğrencilerin

Program Sürelerine Göre Mezuniyet AKTS Değerleri

Önlisans Programları (2 yıl) 120 AKTS,

Lisans  Programları (4 yıl) 240 AKTS,

Veteriner Fakültesi (5 yıl) 300 AKTS,

Tıp Fakültesi (6 yıl) 360 AKTS,

AÇIKLAMA:

AKTS Tamamlama dersinden ara sınav vb. yarıyıl içi çalışmalara ilişkin sınav yapılmaz. Sadece yıl sonu sınavı yapılır ve G (Geçti)/ K (Kaldı) notu ile değerlendirilir. Dersin GANO’ya katkısı olmayıp, sadece AKTS kredi toplamına katkısı bulunmaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Şub-2024 08:13]