.

Bize Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erdoğan DEMİR , "Sanayinin Mühendislerden Beklentisi" konulu seminerde öğrenciler ile buluştu.

Seminerde, sanayideki dönüşüm ve mühendislikteki yenilikler hakkında önemli deneyimlerini paylaşan Sn.Erdoğan DEMİR, öğrencilere ilham verici örneklerle yön gösterdi. Yeteneklerini geliştirmeleri ve sanayiye katkı sağlamaları konusunda onları cesaretlendirdi.

Seminer öncesi, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erdoğan DEMİR sanayi-üniversite iş birliği adına Uuldağ Üniversaitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'ı makamında ziyaret ederek,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Rıza YILDIZ ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber Tarihi : [30-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [170]