MÜDEK DEĞERLENDİRME TAKIMI BİZLERLE

MÜDEK DEĞERLENDİRME TAKIMI BİZLERLE...

MÜDEK-Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği, mühendislik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak, güncel ve gelişmekte olan teknolojileri kavrayan, daha iyi eğitilmiş ve daha nitelikli mühendisler yetiştirilerek toplumun refahının ileri götürülmesini sağlama amacıyla çalışmakta olan Avrupa Mühendislik Eğitimi Akreditasyon Ağına (ENAEE) ve Washington Accord’a (WA) üye bir bağımsız kuruluştur.

Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri 29.03.2021-02.04.2021 tarihleri arasında MÜDEK-Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından değerlendirilmiştir.

Başarılı geçen değerlendirme sürecinde, ele alınan tüm ölçütlerde gözlenen iyileşme memnuniyetle karşılanmıştır.

Fakültemizde verilen eğitimin kalitesine yönelik çalışmalarımızı sürekli iyileştirme sürecinin gerektirdiği kapsam ve ayrıntılardan taviz vermeden devam ettirme yönünde kararlı olduğumuzu ifade ediyor,  katkıda bulunan tüm öğretim elemanlarımıza, iç ve dış paydaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [31-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [2.776]