MENNAN PASİNLİ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDAN TÜBİTAK 2209-A BAŞARISI

TÜBİTAK 2209-A Projelerinde Mennan Pasinli Atçılık MYO Dörtnala Koşuyor.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı ve öğrencilerimizin hazırladıkları projeler destek almaya hak kazanmıştır. TÜBİTAK 2209-A projelerinde Atçılık ve Antrenörlüğü Programı dört farklı proje ile destek almaya hak kazanmanın gururunu yaşıyor.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdürü Prof. Dr. Gülşen GONCAĞÜL akademik danışmanlığında sunulan iki projeden biri olan “At Eğitiminde Clicker Yönteminin Uygulanması” başlıklı proje öğrencilerimizden Halil Eren ER yürütücülüğünde Ece KELEŞOĞLU ve Hatice ŞAHİN tarafından, gerçekleşecektir.. Yine Prof. Dr. Gülşen GONCAĞÜL akademik danışmanlığında sunulan "At ile Vakit Geçiren Öğrencilerin Anksiyete ve Depresyon Düzeylerinin İncelenmesi"  başlıklı proje, öğrencilerimizden Muhammed Ali KARASU yürütücülüğünde Zehra ÖCAL ve Huriye ALKAN tarafından gerçekleşecektir.

Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kemal YILMAZ akademik danışmanlığında sunulan "Binicilik Öğrencilerine Manej Hareketlerinin Öğretilmesinde ve Çalışma Planlarının Oluşturulmasında Kullanılacak Bir Model Geliştirme" başlıklı proje öğrencilerimizden Ahmet Yasir DALLI yürütücülüğünde ve Mennan Pasinli Atçılık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Soner DEMİR akademik danışmanlığında sunulan "At Eğitiminde Pat Parelli Yönteminin Uygulanması" başlıklı proje öğrencilerimizden Alphan ŞEN yürütücülüğünde Mustafa Mert KAYA tarafından gerçekleşecektir.

Bizleri dört farklı proje ile gururlandıran hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [27-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [112]