Keles Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin Erasmus Günü
 Keles Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin Erasmus Günü

Ufuk Açıcı Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Erasmus Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Elif Yıldız'ın öğrencilerin merkez kampüsü ve özellikle Erasmus Hareketliliği ile ilgili farkındalıklarını arttırmaya yönelik bir etkinlik olarak planladığı "merkez kampüs ziyareti" öğrencilere geleceklerine dair ufuk açıcı bir gezi oldu. 

Üniversitemiz merkez kampüsünü ziyaret eden Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi ve Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin günü Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından yapılan Erasmus tanıtımı ile başladı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile başlayan etkinlik, Sayın Yıldız'ın öğrencilik yıllarında yaptığı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliklerinin anlatımıyla renklendi. 

Elçiler İş Başında 

Bu yıl ilk kez 2 farklı bölümden toplam 45 öğrenci ile gerçekleştirilen kampüs ziyaretinde öğrenciler Mete Cengiz kültür Merkezi'ndeki Erasmus tanıtımından sonra kampüsün özellikle Kütüphane ve Fakülteler bölgesini ziyaret ederek, Hürriyet'te bulunan Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitü Müdürlüğünü ziyaret ederek, keyifli  ve öğretici bir gün geçirdiler. Öğrenciler ile çektirilen  anı fotoğrafları sonrasında etkinliğe katılan öğrencilerin birer elçi oldukları ve etkinliğe katılamayan öğrencilere merkez kampüs deneyimleri ve Erasmus fırsatlarını anlatmaları temennileri paylaşan Koordinatörlük, bu tür etkinliklerin tüm MYO'lara örnek olacağını belirterek, Sayın Yıldız'a teşekkürlerini sundu. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [53]