Karacabey MYO'da İş Sağlığı ve Güvenliği” dersi kapsamında “Sertifikalı İlk Yardım” kursu düzenlenmiştir.
 Karacabey MYO'da İş Sağlığı ve Güvenliği” dersi kapsamında “Sertifikalı İlk Yardım” kursu düzenlenmiştir.

Karacabey Meslek Yüksekokulu ile Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı “İş Sağlığı ve Güvenliği” dersi kapsamında “Sertifikalı İlk Yardım” kursu düzenlenmiştir.

İlk Yardım Master Eğitmeni Anıl Can GÜRGEN tarafından #DOĞRUİLKYARDIMHAYATKURTARIR ana teması ile hem teorik hem de uygulamalı eğitim verilmiştir. On sekiz saatlik eğitim, öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşmiş ve yapılan yazılı ve uygulamalı sınavla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Kurs sonunda kurum yöneticileri bir araya gelerek işbirliğinin devamı konusunda görüş birliğine varmışlardır. Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba BORA KILINÇARSLAN, Öğr. Gör. N. Şebnem ÖZCAN, Öğr. Gör. Ercan BAYCAN ve Yüksekokul sekreteri Yılmaz ÇOBAN’ın hazır bulunduğu törende Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Önder CANBOLAT, eğitime desteklerinden dolayı Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü adına Kurum Müdürü Şaban VURAL’a ve Merkez Müdür Yardımcısı İbrahim Hakkı YILDIZ’a ve eğitmen Anıl Can GÜRGEN’e teşekkür belgelerini takdim etmiştir. Teşekkür belgesi takdim töreni sonunda öğrencilerimizle anı fotoğrafı çekilmiştir. Mart 2024.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [50]