Karacabey Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programı tarafından düzenlenen KOYUNCU TARIM TEKNİK GEZİSİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programı tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında Koyuncu Tarım ziyaret edilmiştir. Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Kurtulmuş koordinatörlüğünde 2. sınıf öğrencilerine Organik Tarımda Mekanizasyon dersinde gördükleri toprak işleme, ekim, dikim, bakım, gübreleme ve hasat makineleri gösterilmiş, teknik bilgiler verilmiştir. Ayrıca traktör otomatik dümenleme sistemi ve tarımsal drone uygulamalı olarak tanıtılmıştır. Bu sayede öğrenciler tarımda mekanizasyon konusunda bilgi ve tecrübelerini artırma fırsatı bulmuşlardır. Koyuncu Tarım’a, çalışanlarına ve Veli Koyuncu’ya ilgileri için çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [08-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [251]