Bursa Uludağ Üniversitesi TBMYO Semineri: İş Sağlığı ve Güvenliği Sektöründe Uzman Bakışı

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Sektör Semineri, 27 Aralık 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi Uğur Mumcu salonunda gerçekleşti. Makine Mühendisi-A sınıfı İş Güvenligi Uzmanı Hakan ÇUBUKÇU, A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı-Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı-Somut Ortak Sağlık Güvenlik Kurucu Ortağı Ferruh ESGİN ve B sınıfı   İş Güvenliği Uzmanı-Makine Mühendisi- Somut Ortak Sağlık Güvenlik Kurucu Ortağı Cem BURULDAY tarafından yapılan seminerde sektörel deneyimler paylaşıldı. ÇUBUKÇU iş kazalarını önleme konusunda bilgiler verirken, ESGİN esprili anlatımıyla risk analizine girişi açıkladı ve BURULDAY, iş güvenliğinin önemine vurgu yaparak kendi tecrübelerini paylaştı. Seminer, öğrencilerimizin soruları ve verilen cevaplarla sona erdi. Konuşmacılara verdikleri kıymetli bilgiler için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [08-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [202]