MENNAN PASİNLİ ATÇILIK MYO "2023- 2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısı 20/12/2023 tarihinde TJK Bursa Osmangazi Hipodromu'nda gerçekleşti.
 MENNAN PASİNLİ ATÇILIK MYO

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL başkanlığında, Yüksekokulumuz 2023- 2024 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı "Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısı gerçekleştirildi. 

Kurul Üyemiz TJK Bursa Osmangazi Hipodromu Müdürü Sayın Devrim EVCİM'in ev sahipliğini yaptığı "2023- 2024 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısı 20/12/2023 tarihinde TJK Bursa Osmangazi Hipodromu'nda gerçekleşti. Meslek Yüksekokulu Danışmanlar Komitesi toplantısında Meslek Yüksekokulumuzdan Müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL ve Müdür Yardımcılarımız  Öğr. Gör. Kemal YILMAZ ve Öğr. Gör. Soner DEMİR ile raportör olarak Yüksekokul Sekreteri Erdinç YETEN katılırken, sektör temsilcilerinden TJK Bursa Osmangazi Hipodrom Müdürü Devrim EVCİM, Bursa Demirci Kayı Han Geleneksel Atlı Sporlar Kulübü Yöneticisi İlker MİRİLLİ, At Veteriner Hekimi Ayşe YETİŞ ve mezun öğrencilerimizden Davut AKBULUT ve Nihan DÖNMEZ katılımları ile TJK Bursa Osmangazi Hipodromu'nda gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulumuzun faaliyetlerinin değerlendirildiği,  "2023- 2024 Eğitm-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı "Olağan Danışmanlar Komitesi" toplantısında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim güz ve bahar yarıyılları için, komite üyelerinden görüş ve öneriler alındı.Atçılık faaliyetlerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılında planlı bir şekilde yürütülebilmesi için, yeni hedef ve  işbirliği süreçleri belirlendi.Üniversitemiz senatosunda yeni onaylanan ders planları değerlendirerek,  yapılan değişiklikler hakkında  komite üyelerine bilgiler verildi.Bu süreçten sonra, yapılacak verimli çalışma ortamının gereklilikleri ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Meslek Yüksekokulumuzun örgütsel hedeflerinde çerçevesinde gerçekleştirilen, Faaliyet raporu, müdürümüz Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL tarafından komite üyelerine sunuldu. At Refahı ve Sağlığı ile etik değerlerin öneminin vurgulandığı toplantıda sürdürülebilir işbirlikleri hakkında görüş alışverişleri gerçekleşti. Toplantı komite üyelerinin iyiniyet temennileri ile son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [265]