Orhangazi Y.A.Ç.MYO Teknolojik Dönüşüm İle Geleceği Yakalıyoruz Proje Kapanış Toplantısı
 Orhangazi Y.A.Ç.MYO Teknolojik Dönüşüm İle Geleceği Yakalıyoruz Proje Kapanış Toplantısı

Bursa’nın Sanayi Devleri Ve Protokol Orhangazi'de Teknoloji Projesinde Buluştu!

Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asil çelik Meslek Yüksek Okulu'nda ilçe protokolü ve Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ’ın katılımı ile Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz projesinin kapanış programı yapıldı.

Uludağ Üniversitesinin Mesleki ve Teknik Eğitimin Türkiye genelinde gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Bursa Coskunöz Eğitim Vakfı tarafından 1 Nisan tarihinde hayata geçirilen ve toplamda 900 BİN TL bütçe harcanan Cevher Hibe Programı kapsamında Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz isimli projenin kapanış programı, Üniversitenin Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksek Okulunda gerçekleşti.

900 BİN TL  BÜTÇELİ PROJE

Programa Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr.  Ferudun Yılmaz, Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilçe emniyet müdürü, TSO başkanı Erol Hatırlı, okula ve projeye 600 BİN TL gibi önemli bir maddi destek sağlayan Coşkunöz Eğitim Vakfı Başkanı ve Coşkunöz Holding yönetim kurulu üyesi Oya Coşkunöz, yine projenin kalan bütçesinin 300 BİN TL’lik bütçesini karşılayan Orhangazi TSO, Asil Çelik, Döktaş Dökümcülük, Faurecia Polifleks ve AKA Otomotiv yetkilileri katıldı.

YURT SORUNU PROGRAMDA YENİDEN GÜNDEME GETİRİLDİ

Proje kapanış programında konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yahya ULUSOY, proje hakkında  bilgiler verdikten sonra yaklaşık 750 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü binanın fiziki durumunu anlatarak, öğrencilerin burada yaşadığı en büyük sorun olan yurt sorununu dile getirdi ve bu konuda her yıl artan öğrenci sayısına dikkat çekerek bir adım atılması gerektiğini söyledi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [200]