TEKNİK BİLİMLER MYO'DA İndema Makine A.Ş. Kurucu Ortaklarını Ağırladık

İndema Makine A.Ş. kurucu ortakları GateSet Güvenlik Sistemleri Genel Müdürü Sayın Osman Can LEVENT ve Fe-Tech İleri Mühendislik Genel Müdürü Sayın Ufuk PENEKLİ’yi Öğrenci-Sektör İşbirliği kapsamında Elektrik, Makine ve Elektronik programı öğrencilerimizle okulumuzda ağırladık.  Öğrencilerimize önce firmalarını ve sektöre nasıl hizmet ettiklerini aktaran Sayın Levent ve Sayın Penekli’nin dikkat çektikleri esas nokta kendisini geliştirmeye ve öğrenmeye açık, istekli çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duydukları olmuştur. Sayın Levent; temel bilgi ve beceriler sahip olmanın yanında takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri kuvvetli tekniker eksiklerinin olduğunu dile getirerek öğrencilerimize kapılarının açık olduğunu belirtmişlerdir. Sayın Penekli; sektörde İngilizce bilmenin bir avantaj sağladığını belirtirken bu açığın kapatılmasının öğrencilerinin gözünü korkutmaması gerektiğini vurgulamıştır.

Elektrik ve Makine programı öğrencileri için İndema Makine Başvuru Formu İçin tıklayınız  (Başvuru 25.12.2023 tarihinde sona erecektir).

Haber Tarihi : [20-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [229]