2023’ün ilk ''Ayın Vatandaşı '' Ödülü Harmancık MYO’ya

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı akademisyen ve öğrencileri, 2023 yılının ilk ‘Ayın Vatandaşı’ ödülüne layık görüldü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yeni yılın ilk Belediye Meclis Toplantısı’nda, Ocak ayı için yapılan değerlendirme sonucunda ‘Ayın Vatandaşı’ seçilen BUÜ Harmancık MYO Aşçılık Programı akademisyenleri ve öğrencilerine hediyeleri takdim edildi.

Bu yıl 19.su yapılan İstanbul Uluslararası Mutfak Günleri çerçevesinde düzenlenen yarışmada dört ayrı kategoride sekiz altın madalya kazanan BUÜ Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri ve Program Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan Bozan ile Öğr. Gör. Fatih Yıldırım ayın vatandaşı seçildi. Aldıkları madalyalar ile Bursa’yı gastronomide de öne çıkaran öğrencilere ve hocalarına plaketleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından takdim edildi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da öğrencileri ve hocalarını elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik etti.

Haber Tarihi : [16-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [558]