D.P.Ü. Tavşanlı MYO' dan B.U.Ü. Harmancık MYO'na Ziyaret

D.P.Ü. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 21 Eylül 2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuza iadei ziyaret düzenledi. D.P.Ü. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet ÇELİK başkanlığında düzenlenen ziyarette Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nur HOŞGÖR ve Öğr. Gör. Deniz KAPTAN ile Dr. Öğr. Üyesi Öner GÜMÜŞ, MYO Sekreteri Ali AYAZ ve MYO personeli Bilgisayar İşletmeni Kadir DURMUŞ eşlik ettiler. Harmancık Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ercan ŞİMŞEK,  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Veysel KAPÇAK ve MYO Sekreteri Bayram ÖZTÜRK tarafından karşılanan okul heyeti Harmancık MYO Müdürlük Makamına geçerek yeni öğretim döneminde yapabilecekleri öğretim, proje ve diğer işbirlikleri üzerinde Tavşanlı MYO Yönetimi ile karşıklı görüş alışverişinde bulundular.

Müdürlük Makamında yapılan toplantının ardından Harmancık EKO Turizm tesisleri ziyaret edildi. Tavşanlı MYO Öğretim Üyesi olan Dr. Öğr. Üyesi Öner GÜMÜŞ tarafından Meslek Yüksekokulumuza vereceği eğitim-öğretim desteği için ayrıca teşekkür ederiz. Tavşanlı MYO Müdürü Sayın Prof. Dr. İsmet ÇELİK ve diğer tüm değerli Tavşanlı MYO ekibine okulumuza vermiş oldukları destek, bilgi alışverişi ve ziyaretleri için Harmancık MYO Yönetimi olarak teşşekür ederiz.

Haber Tarihi : [28-Eyl-2022]

Haber Görüntüleme : [1.148]