MENNAN PASİNLİ ATÇILIK MYO TJK ÜST YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Bursa Uludağ Üniversitesi, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kemal YILMAZ, Türkiye Jokey Kulübü üst yönetimini İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda ziyarette bulundular. Yapılan ziyarette TJK Genel Müdürü Sayın Tuncel AYDIN ve Genel Müdür Yardımcıları Sayın Mehmet Şirin BOZKURT ve Sayın Murat KULUÖZTÜRK ile planlanan program çerçevesinde görüşüldü.

Yapılan görüşmede TJK Üst Yönetimi'ne, Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verildi. Türkiye Jokey Kulübü'nün meslek yüksekokulumuz için çok önemli bir paydaş olduğunun vurgulandığı toplantıda karşılıklı işbirliği ve dayanışma ile yapılabilecek çalışmalar ve projeler hakkında iştişarelerde bulunuldu.

Haber Tarihi : [16-May-2022]

Haber Görüntüleme : [497]