Öğretim Elemanları için Toplu HES Kodu Sorgulama

Pandemi sürecinde yükseköğretimde yüzyüze öğretimin başlamasıyla birlikte öğretim elemanlarımız tarafından öğrencilerimizin Covid-19 verilerinin takibinin yapılarak yüz yüze öğretimin risklerinin azaltılması hayati önem arz etmektedir.

Üniversitemizin Öğrenci İşleri otomasyonunda her akşam güncellenen Covid-19 risk durumu görüntülenebilmektedir.

Ayrıca bu verilerin anlık takibi amacıyla Orhaneli MYO Öğretim Görevlisi Ercan Koçoğlu, mevcut sistemlerden yararlanarak bu sorgulamanın nasıl yapılacağına ilişkin bir video hazırlamıştır.

Videoda öğrenci otomasyonundan alınan HES kodlarının Sağlık Bakanlığının toplu HES kodu sorgulama portalından nasıl sorgulanabileceğine ve PCR + ve temaslı öğrencilerin listesinin nasıl alınacağına ilişkin bilgi verilmektedir.

Video Linki için Tıklayınız: Öğretim Elemanları için Toplu HES Kodu Sorgulama

Haber Tarihi : [01-Eki-2021]