2018-2019 AKADEMİK YILI İÇİN PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURUSU
2018-2019 AKADEMİK YILI İÇİN PROJE TABANLI ULUSLARARASI DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR.

2018-2019 AKADEMİK YILI İÇİN PROJE TABANLI ULUSLARARASI

DEĞİŞİM PROGRAMI DUYURUSU

23.08.2011 tarih ve 28034 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Mevlana Değişim Programına İlişkin Yönetmelik" kapsamında Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı'nın 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmasına ilişkin kriterler Yürütme Kurulu'nun 14.02.2018 tarihli toplantısında uygun bulunmuştur.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı ile ilgili duyuruya ulaşmak için lütfen tıklayınız. Proje başvurusu, koşulları ve kriterler için YÖK tarafından ilan edilen duyuruyu dikkatle okuyunuz.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

2018-2019 Akademik Yılı için başvurular 01 – 30 Mart 2018 tarihleri arasında yapılabilecektir. Proje Önerisi için girişler, 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden YÖKSİS/Genel İşlemler/Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı butonundan PROJE BAŞVURUSU YAPACAK OLAN DOKTORALI ÖĞRETİM ELEMANI tarafından yapılacaktır.

Proje Tabanı Değişimi esasları, burs ve destek miktarları ile ilgili Yürütme Kurulu Kararı için tıklayınız.

Örnek Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için tıklayınız.

Öncelikli Tematik Alanlar için tıklayınız.

PROJE ORTAĞI ÜNİVERSİTELER

Proje ortağı olacak üniversite ile Mevlana Değişim Programı kapsamında Mevlana Değişim Programı kapsamında protokol imzalanmış olması gerekmektedir. Üniversitemizin mevcut protokolleri için tıklayınız.

Proje Ortağı olabilecek ve protokol imzalanmış üniversiteler YÖKSİS’te başvuru esnasında çıkacaktır. Bu liste üniversitemizin protokol imzaladığı üniversitelerden oluşmakta olup, bu üniversiteler ile sadece yazışma yaparak proje için başvuru yapılabilir.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN

•Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının "YÖKSİS" üzerinden kendi şifreleri ile açılan ekranda "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinde "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu"nda istenen verilerin girişlerini eksiksiz yapmaları;

•Proje önerisi yapan tüm Öğretim Elemanlarının YÖKSİS üzerinden girişlerini yaptıktan sonra alacakları başvuru çıktısını imzalayıp Koordinatörlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir. Tüm proje önerisi başvuruları Koordinatörlüğümüz tarafından YÖK Başkanlığına Rektörlük Makamı üst yazısı ile iletilecektir. Çıktısını koordinatörlüğümüze teslim etmeyen ve Rektörlük üst yazısı ile YÖK’e gönderilmeyen proje başvuruları geçersiz sayılacaktır.

İLETİŞİM VE BİLGİ İÇİN

Uzm. Evren DOĞRU