MEZUNİYET TÖRENİ

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Cafer ÇİFTCİ, MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan Taşkın, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülşen Goncagül, akademisyenler, aileler ve katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Cafer ÇİFTCİ, Mennan Pasinli Atçılık Yüksekokulu'nun mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında Mennan Pasinli Atçılık Yüksekokulu'nun atçılık ve binicilik faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini belirtti.

Törende Konuşmacı Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülşen Goncagül mezuniyet törenini gerçekleştirmenin gururunu dile getirirken yangın faciası sonrasındaki mezuniyet törenimizin uygulama çiftliğimiz yerine Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezi’nde düzenlenmesinin burukluğunu aktardı.

Konuşmalarının ardından mezunlarımıza mezuniyet anı belgeleri ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Törenimiz kep atma töreni ile son buldu.

Haber Tarihi : [16-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [64]