Meslek Yüksekokulumuza Justus Liebig Giessen Üniversitesi'nın Ziyareti

Almanya’dan Justus Liebig Giessen Üniversitesi (JLU) temsilcileri 30 Nisan 2024 tarihinde  meslek yüksekokulumuza bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Meslek Yüksekokulumuzu ziyarette bulunan heyette; JLÜ Rektör Yardımcısı ve Küçük Hayvan Kliniği Cerrahi Direktörü Prof. Dr. Dr. h.c. Martin Kramer; JLÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dr. Stefan Arnhold teşrif etmişlerdir. Giessen Justus Liebig Üniversitesi Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Martin Kramer'e ve JLÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dr. Stefan Arnhold'a meslek yüksekokulumuzun faaliyetleri hakkında bilgiler verdik. Kendileriyle geleceğe yönelik olası işbirliklerini ve ortaklaşa çalışma ortamının sağlanması adına katkı sağlayabileceğimiz içerikleri değerlendirdik.

Ayrıca Almanya Justus Liebig Giessen Üniversitesi'nden gelen misafirlerimize uygulama ahırlarımızı gezdirerek, atlarımız ve atçılık faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik.Üniversitelerimiz arasındaki ilişkilerin güçlenerek devam etmesini diliyor ve kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [03-May-2024]

Haber Görüntüleme : [66]