Öğrencimiz Ali Derda Küçükşen’e başarılar diliyoruz.
 Öğrencimiz Ali Derda Küçükşen’e başarılar diliyoruz.

Atçılık sektörüne kalifiye nalbant yetiştirmek amacıyla Türkiye Jokey Kulübü (TJK )ve Kentucky Horseshoing School (Kentucky Nalbantlık Okulu) arasında yapılan anlaşmayla hayata geçirilen Nalbantlık Kursu sona erdi.  Bursa Karacabey’deki Türkiye Jokey Kulübü Atçılık Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle kursiyerler diplomalarını aldılar.

Kursiyer öğrecilerden , öğrencimiz Ali Derda Küçükşen’e diplomasını TJK Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Göktürk verdi. Yapılan mezuniyet töreninde akademik açıdan en başarılı kursiyer olarak ayrıca kendisine plaket taktim edilmiştir.

Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nda kayıtlı öğrencimiz olan Ali Derda Küçükşen nalbantlık alanında dersler veren hocamız Öğr. Gör. Soner DEMİR ile nalbatlık mesleği ile tanışmışdır. Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulumuzdaki nalbantlık ile ilgili uygulama ve teorik derslerdeki ilgisi ile dikkat çekmiştir.

Nalbantlık mesleğinde bizleri daha da gururlandıracağına inandığımız öğrencimizin ülkemiz atçılık sektörüne faydalı bir mezunumuz olarak görmekten kıvanç duyacağız. Kendisini başarılarından gönülden dolayı tebrik ediyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-May-2024]

Haber Görüntüleme : [82]