Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği (IVSA) Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Veterinerlik becerilerinin, eğitiminin ve bilgisinin uluslararası düzeyde uygulanmasını teşvik etmek, öğrencilerin potansiyelini ve özverisini kullanarak dünyadaki hayvanlara ve insanlara fayda sağlamaya ve dünya çapında veterinerlik eğitiminin genel standardını yükseltmek amaçlı çalışan Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği (IVSA) bünyesindeki teknik gezi kapsamında  Mennan Pasinli Atçılık MYO olarak uygulama ahırımız ve atlarımızla IVSA öğrencilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk.

Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği (IVSA) yetmişin üzerinde ülkeden 38.000'den fazla öğrenciyi temsil eden, öğrenciler tarafından işletilen bir organizasyondur. Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği (IVSA) Bursa Uludağ Üniversitesi Şubesi ve IVSA Şanlıurfa Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin girişimi ile ortaklaşa  gerçekleşen öğrenci değişimi kapsamında  Mennan Pasinli Atçılık MYO Uygulama Ahırımız ve atlarımızla IVSA öğrencilerini ağırladık.

Gerçekleşen ziyarette, misafir öğrenciler  atçılık utygulamaları ve binicilik faaliyetlerimiz hakkında akademik personellerimizden Öğr. Gör. Kemal YILMAZ ve Öğr. Gör. Soner DEMİR tarafından bilgilendirildi.

Haber Tarihi : [30-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [78]