BTSO PROJE GRUBU İLE İLK TOPLANTI BİRİMİMİZİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
 BTSO PROJE GRUBU İLE İLK TOPLANTI BİRİMİMİZİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

BTSO PROJE GRUBU İLE İLK TOPLANTI BİRİMİMİZİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Mennan Pasinli Atçılık MYO 'nun işbirliği çerçevesinde şekillenen BTSO Proje Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üst yönetimi ile yapılan görüşmede, atçılık sektörünün ülke ekonomisine ve istihdama katkıları değerlendirilmiş  ve atçılık sektörünün Bursa'nın ve bölgenin ekonomik kalkınmasına etkileri değerlendirilmişti.  Bursa Uludağ Üniversitesi,Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun atçılık sektörü içindeki sanayici paydaşlarla etkin iletişimin sağlanması, işbirliği ve koordinasyonun arttırılması gerekliliği kararlaştırılmıştı. Bu bağlamda  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) ile Mennan Pasinli Atçılık MYO 'nun işbirliği çerçevesinde şekillenen BTSO Proje Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Mennan Pasinli Atçılık MYO 'nun ev sahipliği yaptığı BTSO-Mennan Pasinli Atçılık MYO Proje Grubu'nun ilk toplantısında yol haritamız hakkında proje grubu üyeleriyle detaylı değerlendirmeler yapıldı.  Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN hocamızın da katıldığı ilk toplantımızda etkin iletişimin sağlanması, işbirliği ve koordinasyonun arttırılması yönünde olumlu kararlar alındı. Proje Grubunun ilk çalışmasında Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL meslek yüksekokulumuzun mevcut durumunu ve stratejik planlarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

BTSO-Mennan Pasinli Atçılık MYO Proje Grubu ile yapılan durum değerlendirilmesi sonrasında, ileriki toplantılarda görüşülmek üzere bir dizi çalışma planı üzerinde hemfikir olundu.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Şub-2023]

Haber Görüntüleme : [489]