Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Ettik
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Ettik

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Ettik.

Bursa'nın ve bölgenin ekonomik kalkınması ve sanayi yapısının ülke ekonomisine daha fazla katkı yaratır yönde biçimlenmesini amaçlayan, kentimizin önemli kurumlarından biri olan  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (BTSO) ziyaret ettik. Ziyaretimizde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim BURKAY ve beraberindeki heyete Bursa Uludağ Üniversitesi, Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun çalışmaları ve stratejik planları hakkında bilgi verildi.

Yapılan görüşmede, atçılık sektörünün ülke ekonomisine ve istihdama katkıları değerlendirildi. Büyük bir bacasız sanayi olan atçılık sektörünün Bursa'nın ve bölgenin ekonomik kalkınmasına etkileri konuşuldu. Bursa Uludağ Üniversitesi,Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun atçılık sektörü içindeki sanayici paydaşlarla etkin iletişimin sağlanması, işbirliği ve koordinasyonun arttırılması gerekliliği kararlaştırıldı. Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülşen GONCAGÜL; "Ön görüşme niteliğindeki bu ziyaretimizin ilerleyen dönemlerde sanayici paydaşlarla etkin iletişimin sağlanması, işbirliği ve koordinasyonun arttırılmasının kentimizin atçılık faaliyetlerinin daha nitelikli bir hale gelebilmesi adına büyük bir adım olduğunu" ifade etti.   

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim BURKAY; "Bursa’nın ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşüm ve gelişiminde çevreye duyarlı, katma değeri yüksek büyük bir bacasız sanayi olan atçılık sektörünün bir paydaşı olan Bursa Uludağ Üniversitesi,Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun çalışmalarını önemsediğini belirterek, sanayici paydaşlarla etkin iletişimin sağlanması, işbirliği ve koordinasyonun arttırılması yönünde her türlü desteği Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak vermeye hazır olduklarını" ifade etti. 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim BURKAY ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [365]