Bölümümüzde Güz Dönemi Dersleri Online (Uzaktan) yapılacaktır. Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız

Sevgili öğrencilerimiz;

Birey olarak her birimizin sağlığı her şeyden önce gelmektedir. Bu nedenle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde bölümümüzdeki tüm dersler uzaktan öğretim yoluyla yapılacaktır. Dersler yakın bir zamanda ilân edilecek ders programında belirtilen zamanlarda CANLI DERS ANLATIMI biçiminde olacaktır. Sizlerden isteğimiz evinizin mümkünse bir odasını, değilse bir köşesini kendiniz için ders dinleme mekânı olarak şimdiden düzenlemeniz ve ders zamanı sadece derse odaklanabilmenizdir. Etrafınızda çeldiricilerin çok olduğu yerlerde dersi izlemeniz sizin için verim sağlamayacaktır. Canlı dersleri cep telefonlarınızdan da izlemeniz mümkün olacaktır.  Canlı olarak anlatılacak dersler video formatında kayıt altına alınacak ve öğrencilerimizin istedikleri zaman tekrar izleyebilmeleri için UKEY üzerinden video bağlantıları (linkleri) paylaşılacaktır.

Dersler ve işleyiş hakkında ayrıntılar yakın bir zamanda bölüm internet sayfamızdan duyurulacaktır.

Biz sizleri özledik, biliyorum siz de bizleri ve okul ortamını özlediniz.  Fakat salgın dolayısıyla bugünlerde birbirimizden uzak durmak birbirimize yapacağımız en güzel iyilik olacaktır. Bu nedenle günlük hayatınızda “maske-mesafe-temizlik” hususunda özenli davranmanızı ve çok çok zorunlu kalmadıkça kalabalık ortamlardan kaçınmanızı, yüz yüze görüşmek yerine şimdilik sanal olarak görüntülü ya da sesli görüşmeyi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Unutmayınız virüsün gençlere etki oranı çok olmasa da taşıyıcı olarak gençlerimizden orta yaş grubuna ve yaşlılarımıza bulaşma riski yüksektir. Bölümümüz için aldığımız tüm derslerin online yapılması kararı ve herkes tarafından bilinen ama yukarıda bir kere daha tekrarladığımız tavsiyelere uyulması sonucunda, derslerimizi eskisi gibi sizlerle birlikte sınıflarımızda yapacağımız günler, kantinlerde yanyana oturup sohbet edebileceğiniz zamanlar yakınlaşacaktır.

Hepinize tüm matematik bölümü adına başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.

Basri ÇELİK

Matematik Bölüm Başkanı