Yabancı Uyruklu Öğrencilerde Sosyo-Kültürel Uyum ve Akademik Uyum Arasındaki İlişki Anketi

Bu anket Bursa Uludağ Üniversitesi Türk Devletleri ve Akraba Toplulukları Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından yürütülen ''Yabancı Uyruklu Öğrencilerde Sosyo-Kültürel Uyum ve Akademik Uyum Arasındaki İlişki Üzerine Bir Araştırma: Bursa Örneği" başlıklı araştırma projesi kapsamında hazırlanmıştır. Anket içerisinde sizden kimliğinizi belli edecek herhangi bir kişisel bilgi talep edilmemektedir. Bu açıdan lütfen sorulara rahat ve samimi şekilde cevap veriniz. Anket için Etik Kurul izni alınmıştır. Söz konusu anket kapsamında elde edilen veriler hiçbir surette amacı dışında kullanılmayacak, hiçbir kişi ve kurumla paylaşılmayacaktır.

ANKET

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular