Prof. Dr. M. EMİN ÖZDEMİR HOCAMIZ DÜNYANIN EN BAŞARILI BİLİM İNSANLARI LİSTESİNDE

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Stanford Üniversitesi’nden bilim adamlarının öncülük ettiği, Hollanda’dan da bilim insanlarının yer aldığı bir ekip tarafından atıf sayısı, h indeksi, hm indeksi, kendine atıf oranı gibi değişkenlerden oluşan ve kompozit indikatör bilimsel etki endeksi kullanılarak yapılan başarı sıralamasında 2023 yılında dünyada yüzde 2’lik dilime giren “World Top %2 Scientists List” araştırmacılar belirlendi.

Türkiye’den 1395 bilim insanının bulunduğu listeye Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) görev yapan 15 akademisyen girmeye hak kazandı.

Bunlardan biride bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. M. Emin ÖZDEMİR dir. Başarılarından dolayı hocamızı tebrik ediyoruz.

Haber Tarihi : [08-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [535]