PROF. DR. UFUK SELEN
Bölümü
Maliye
Anabilim Dalı
Mali İktisat
Verdiği Dersler
Kamu Ekonomisi, Maliye Politikası, İktisadi Gelişme ve Vergileme, Kamusal Karar Alma (Lisans)
Kamu Ekonomisi Analizi, Teşvik Politikaları Analizi, Vergileme ve Refah (Lisansüstü)
Temel Araştırma Alanları
Sosyal Refah ve Maliye Politikaları
Gümrük İşlemleri ve Vergilendirilmesi
Optimal Vergileme
Yabancı Dil
İngilizce
İdari Görev
Maliye Bölüm Başkanı
Mali İktisat Anabilim Dalı Başkanı
Maliye Bölümü Mezuniyet Komisyonu Başkanı
AKADEMİK DENEYİM
Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 2021 - Devam Ediyor
Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 2015 - 2021
Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 2014 - 2015
Yrd. Doç. Dr.
Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 2009 - 2014
Öğretim Görevlisi Dr.
Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü | 2004 - 2009
Öğretim Görevlisi
Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü | 2000 - 2004
Araştırma Görevlisi
Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 1994 - 2000
EĞİTİM
Doktora
Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı Mali İktisat Bilim Dalı | 1998 - 2004
Yüksek Lisans
Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı Mali İktisat Bilim Dalı | 1993 - 1996
Lisans
Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü | 1989 - 1993
Lise
Eskişehir Anadolu Lisesi | 1988
İLETİŞİM
E-Posta
uselen@uludag.edu.tr
Telefon
0-224-294 10 35
Adres
Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Binası 4. Kat Oda No. 405
Görükle Kampüsü
Nilüfer/BURSA
DETAYLI ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR