Araş. Gör. Mert Ali ÖZEL'in Projesi Otomotivin Geleceği Yarışmasında Dereceye Girdi
 Araş. Gör. Mert Ali ÖZEL'in Projesi Otomotivin Geleceği Yarışmasında Dereceye Girdi

Bölümümüz Araştırma Görevlisi Mert Ali ÖZEL ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisi Çağatay KARADEMİR'in "Hibdrid Konum Kontrol Sistemleri" projesi Otomotiv İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen Otomotivin Geleceği yarışmasında 383 proje arasından 4. olma başarısı gösterdi. Ağustos ayında, TÜBİTAK 1512 desteği alan proje, Otomotivin Geleceği yarışmasında aldığı derece ile aralık ayında düzenlenecek Big Bang 2021 yarışmasında yarışacak en iyi 20 projeden birisi oldu. 

Ayrıca "Hareketlilik Ekosisteminde Çözümler Teması" ile bu yıl 10.’su gerçekleştirilen OİB Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’na en fazla proje başvurusu yapan Bursa Uludağ Üniversitesi, Yarışma Jürisi tarafından özel ödüle layık görüldü. 16’sı yurt dışından olmak üzere 104 farklı üniversiteden 383 proje başvurusunun yapıldığı yarışmaya toplam 37 proje ile katılan BUÜ’ye Jüri Özel Ödülü verildi.

Makine Mühendisiliği Bölüm Başkanlığı olarak yarışmaya katılan ve dereceye girenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [1.861]