BoardVitals Soru Bankası Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 03 Temmuz 2018

Kampüs İçi Erişim     Kampüs Dışı Erişim

Hakkında:

BoardVitals soru bankası veritabanı, öğrencileri ABD'de TIP'ta uzmanlık sınavlarına hazırlayıcı nitelikte çoktan seçmeli İngilizce sorulardan oluşmaktadır. 50 ayrı TIP dalında (Kardioloji, Radyoloji, Neurology, Fizik Tedavi, Sağlık Yüksekokulları vb.) ya da Nursing (Hemşirelik) ve Pharmacology (Eczacılık) alanında hazırlanmış soruları seçerek sınav olabilir ya da soru hazırlayabilirsiniz.

Herhangi bir dal seçmeden de Türkiye'deki TUS paralelinde temel bilimler ve genel TIP konusunda da soru bankası seçebilirsiniz.

Akademisyenler soru bankasından seçtikleri sorularla sınav oluşturabilir ve arayüz üzerinden ögrencilere e-mail gönderebilirler. Tüm mobil cihazlardan da erişim sağlanabilmektedir.

BoardVitals veritabanında toplam 80,000 soru, cevap ve açıklamaları bulunmaktadır ve de günlük olarak güncellenmektedir.

Veritabanına erişim için kayıt olmak gerekmektedir.

Kampüs İçi Erişim ya da Kampüs Dışı Erişim linkleri üzerinden giriş yaptıktan sonra Register butonuna tıklayarak kayıt oluşturunuz. E-posta adresinize gelen aktivasyonu onaylayarak giriş (LOG IN) yapabilirsiniz.

Önemli Not: Register (kayıt) işlemini Kampüs İçi Erişim linki üzerinden (IP tanımlı bilgisayar-Eduroam) ya da Kampüs Dışı Erişim linki üzerinden (E-Kütüphane portalı)  yapıyorsanız herhangi bir e-mail adresi kullanabilirsiniz. Kampüs Dışı Erişim linkini kullanmadan yapıyorsanız ise kurumsal e-mail adresinizi (@uludag.edu.tr ya da @ogr.uludag.edu.tr) kullanmanız gerekmektedir.

Kayıt oluşturduktan sonra dilediğiniz yerden giriş (LOG IN) yapabileceksiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Haz-2018]