E-Kütüphane Üyelik Kılavuz Videosu Yayınlandı!

Kütüphanemizin abone olduğu, araştırma ve ödevleriniz için kullanabileceğiniz binlerce kaynağa (e-kitap, e-dergi, makale vb.) heryerden erişebileceğiniz bir portal olarak hizmete sunulan E-Kütüphane portalına nasıl üye olunacağına ilişkin kılavuz videomuz resmi youtube kanalımızda yayınlandı.

Kılavuz Videosu İçin Bkz. Üyelik Kılavuzu (Video)

Hemen kayıt olup, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlamak için bilgisayarınıza herhangi bir program yüklemeniz gerekmez.

Tek ihtiyacınız internet bağlantısı!

1. http://ekutuphane.uludag.edu.tr/ adresine giriş yapıp, kayıt (yeni bir hesap oluştur) butonuna basınız.

2. Karşınıza çıkan kayıt formuna personel iseniz @uludag.edu.tr ya da öğrenci iseniz @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi, istediğiniz kişisel şifreyi ve diğer bilgileri girip, GÖNDER butonuna tıklayınız.

3. @uludag.edu.tr veya @ogr.uludag.edu.tr mail adresinizi kontrol edip gelen mail üzerinden hesabınızı aktifleştiriniz.

E-Kütüphane portalını artık heryerden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sağ üstte bulunan Hızlı Menü başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Üyelik Kılavuzu

Daha fazla bilgi almak için bize ulaşın!

Merkez Kütüphane E-Kaynaklar Birimi

0 224 294 04 85 - 86