ClinicalKey Stand Etkinliği (04 Ocak 2018 Perşembe)

Daire Başkanlığımızca abone olunan ClinicalKey veritabanının kullanımına yönelik olarak 04 Ocak 2018 Perşembe günü saat 11.30- 13.30 arası stand etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliğin içeriği, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenlerinin ve doktorlarının söz konusu veritabanını daha verimli bir şekilde kullanımını sağlamak ve yeni özellikleri hakkında bilgi vermek amacıyla belirlenen bir noktaya (Hastane Yemekhanesi Girişi) 2 adet masa kurulmasıyla kullanıcıların mobil/uzaktan erişim kayıtlarını yaparak, ilgili veritabanı hakkında bilgilendirme materyallerini kullanıcılara iletmekten ibaret olacaktır.

ClinicalKey veritabanı; doktorların sorularına hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veritabanıdır. İçerisinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer alan veritabanı aynı zamanda Elsevier kitaplarının %95’inden fazlasını kapsamaktadır.

04 Ocak 2018 Perşembe günü Hastane yemekhanesi girişinde yapılacak olan etkinliğe katılımlarınızı bekliyoruz.

Veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır. Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası Elsevier Clinical Key kapsamı içinde bulunmaktadır. Clinical Key, 800’den fazla kitap, 500’den fazla en saygın dergi ve 9000’den fazla cerrahi ve tıbbi mudahale videosunu bir araya getirerek ve bunu uygulama rehberleri, hastaları egitici brosurler ve MEDLINE’ın tamamı gibi diğer değerli icerikle birleştirerek gerçeklestirmektedir.

Uygulama marketlerinden ClinicalKey mobil aplikasyonunu indirerek mobil cihazlarınızdan da kullanabilirsiniz.

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular