Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Acland’s Anatomy Video Atlas ve Bates’ Visual Guide to Physical Examination Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2019

Hakkında:

Acland’s Video Atlas of Human Anatomy; Anatomi eğitimi alan öğrenciler için taze kadavra videoları ve Prof Dr Acland’ın özel sunumu ile indeksli aranabilir video anatomi eğitimi veritabanı. Dr. Robert Acland’ın anlatımı ile gerçek kadavra görüntüleri parçalara ayrılmış, parlak renklerle ve detaylı anlatımlar ile sunulmaktadır. 300’den fazla video; kaslar, tendonlar ve eklem bölgeleri gibi hareketli yapıları günlük yaşantıda kullanıldıkları gibi göstermektedir.

Kampüs İçi Erişim        Kampüs Dışı Erişim     Türkçe Tanıtım ve Kılavuz

Bates’ Visual Guide to Physical Examination; Tıp fakültesi öğrencisini ve Hemşire adaylarını kliniğe hazırlayan eğitim aracıdır. Baştan ayağa kadar fiziksel muayeneyi öğreten eğitim aracı.  İndexli aranabilir videolardan oluşur.

Kampüs İçi Erişim        Kampüs Dışı Erişim      Türkçe Tanıtım ve Kılavuz

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular