BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - KALİTE BİRLİĞİ DERNEĞİ KALİTE ORDUSU EĞİTİMİNE GÖNÜLLÜLERİ BEKLİYORUZ

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ    

 Bursa Uludağ Üniversitesi ve Kalite Birliği Derneği işbirliği ile kalite gönüllüsü olmak isteyen akademik ve idari personelimize yönelik 40 saat (yüz yüze) ve 40 saat (çevrimiçi) toplam 80 saat kalite eğitimi (TS EN ISO 9001:2015 KYS ve İç Tetkikçi, Excel, İleri Excel) gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olarak verilecek eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verilecektir.

Kalite gönüllüsü olarak Rektörlük (A Salonu) JANDARMA UZMAN ONBAŞI SİNAN YAYLI SALONU’nda yapılması planlanan eğitimlerin tamamına katılarak, kendinizi kalite konusunda geliştirmeyi ve Üniversitemizde yürütülen faaliyetlere gönülden destek vermeyi düşünüyorsanız; sizi bekliyoruz.

Eğitim kontenjanla sınırlıdır. Eğitime katılacakların belirlenmesinde başvuru sırası ve başvuru formundaki eğitim beklentileri ile eğitim sonrasındaki katkıya yönelik ifadeler esas alınacaktır.

İÇERİK VE EĞİTMEN

  1. EĞİTİM KONUSU: TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve İç Tetkikçi Eğitimi

EĞİTMEN : Mehmet Uğur Özdeniz Yönetim Sistemleri Eğitmeni ve Baş Tetkikçisi 

EĞİTMEN : Prof. Dr. Erkan Işığıçok Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

YERİ VE ZAMANI : Rektörlük (A Salonu) JANDARMA UZMAN ONBAŞI SİNAN YAYLI SALONU, Cumartesi günleri 09.30-13.30 saatleri arasında

  1. EĞİTİM KONUSU:  EXCEL VE İLERİ EXCEL EĞİTİMİ 

EĞİTMEN : Prof. Dr. Erkan Işığıçok Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

YERİ VE ZAMANI : Belirlenen hafta içi bir günde 21:00-23:00 saatleri arasında ve istenilen saatlerdeki asenkron eğitimler

EĞİTİMİN AMACI : Bursa Uludağ Üniversitesi akademik ve idari personel ile öğrencilerden kaliteye gönül verenleri bir araya getirmek; iki ana eğitim başlığında örgün, çevrimiçi eğitim ve seminerlerle bir taraftan katılımcıların kalite konusunda geliştirilmesini sağlamak, diğer taraftan kalite kültürünü üniversitemizde yaygınlaştırmaya ve yaşatmaya  katkı sağlamaktır. 

EĞİTİMİN KAPSAMI : TS EN ISO 9001:2015 KYS ve İç Denetçi (Tetkikçi) eğitimleri; BUÜ Online UKEY sistemi ile Excel -ileri Excel eğitimleri, Sigma Center asenkron kalite eğitimleri. 

EĞİTİM DÖNEMİ : Mart-Mayıs 2022 (10 Hafta), 40 saat yüz yüze + 40 saat çevrimiçi

YER: Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlük (A Salonu) JANDARMA UZMAN ONBAŞI SİNAN YAYLI SALONU ve Çevrimiçi Ortamlar

SERTİFİKA:  Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarı gösterenlere KALBİR ve Üniversitemiz tarafından TS EN ISO 9001:2015 KYS Temel Eğitimi Başarı Sertifikası ve İç Tetkikçi Eğitimi Başarı Sertifikası verilecektir. Ayrıca, Sigma Center eğitimlerini izleyenler izledikleri eğitim setleri için ayrı ayrı olmak üzere her eğitim için çevrimiçi sertifika alacaktır.

KATILIM PAYI: Katılım ücretsizdir. Katılanlardan, eğitim sonrası Üniversitemiz birim kalite komisyonlarında “Kalite Gönüllüsü” olarak görev almaları ve kalite çalışmalarına katkı sağlamaları beklenmektedir.

BAŞVURU: Başvurular Kalite Koordinatörlüğü web sayfasında yayınlanan ve aşağıda bağlantı adresi yer alan çevrimiçi (online) başvuru formu ile alınmaktadır. Eğitim kontenjanla sınırlıdır. 

BAŞVURU FORMU BAĞLANTISI : https://forms.gle/hDqVArpSEpzKQhwo8  

DERSLERE DEVAM DURUMU:  %70 devam zorunluluğu vardır (%100 katılım kalite gönüllülerinden beklentimizdir). 

ÖN KOŞUL: Gönüllü olmak, öğrenmeye açık olmak, çalıştığı ortama değer katmaya istekli olmak.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Oca-2022 05:23]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Şub-2022 05:03]

Duyuru Görüntüleme : [1.518]