Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşen ACUN KÖKSALANLAR Hocamız Doktor Ünvanı Almıştır.

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Müdür Yardımcısı olan Ayşen ACUN KÖKSALANLAR Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalında yapmakta olduğu "Yerli ve Yabancı Turistlerin Tipolojilerine Göre Seyahat Sağlık Risk Algıları ve Önleme Davranışlarının Belirlenmesi" adlı Doktora Tezini Başarı İle Savunarak Doktor Unvanı Almıştır. Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Hasan Basri ÖCALAN hocamız kendisini tebrik ederek yeni ünvanının hayırlı olması dileklerini kendilerine iletmiştir.

Haber Tarihi : [06-Eki-2020]

Haber Görüntüleme : [1.799]