BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İZNİK MESLEK YÜKSEKOKULU “PROGRAM DANIŞMA KOMİTELERİ” İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İZNİK MESLEK YÜKSEKOKULU

“PROGRAM DANIŞMA KOMİTELERİ”

İLK TOPLANTISINI GERÇEKŞELTİRDİ

Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan programların oluşturduğu “ Program Danışma Komiteleri” 10.11.2019 Salı günü saat 11:00 de Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Basri ÖCALAN başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya program başkaları ile birlikte her bir programın sektör ve mezun öğrenci temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen ilk toplantıda program başkanları, programları hakkında komite üyelerini bilgilendirerek, sektör ve mezun öğrenci temsilcilerinin görüş ve önerilerine yer verildi.

Haber Tarihi : [11-Ara-2019]

Haber Görüntüleme : [1.220]