Online Eğitimden Memnuniyet Anketi Online Education Satisfaction Survey

Sevgili öğrenciler,

“Uzaktan Eğitim Memnuniyet Anketi”, fakültemizdeki kalite çalışmaları kapsamında öğretim süreçlerinin düzenlenmesi ve iyileştirilmesi amacıyla oluşturulmuştur. Ankette, 2019-2020 bahar dönemi ve 2020-2021 güz dönemine ait uzaktan eğitim (senkron/asenkron) sürecinin etkililiğini değerlendirebileceğiniz maddeler yer almaktadır. Ankette kimlik bilgileriniz istenmeyecek olup vermiş olduğunuz cevaplar kesinlikle gizli tutulacaktır. Maddeleri samimi olarak cevaplamanız eğitim kalitesini arttırmaya yönelik atacağımız adımların daha katılımcı, daha etkili ve verimli olmasını sağlayacaktır. Verdiğiniz destek; paylaştığınız bilgi ve görüşleriniz için teşekkür ederiz.

İngilizce Öğretmenliği Programı Akreditasyon Ekibi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular